Nedaleko od povijesnih znamenitosti starodrevnog Grada Ostrošca, u mirnom i slikovitom predjelu Bosanske Krajine, uz samu obalu rijeke Une, nalazi se HOTEL Tazz.

Hotel predstavlja originalno i moderno zdanje, koje će Vam pružiti nesvakidašnji ugođaj boravka u okruženju koji odiše elegancijom i stilom. 
Hotel Tazz je jedinstveno mjesto u scru Krajine iz kojeg naši gosti mogu s lakoćom krenuti u istraživanje ljepota grada i dražesnog krajolika koji ga okružuje, a u kojem se kriju nepregledne mogućnosti za uživanje u netaknutoj prirodi i mnogobrojnim aktivnostima koje daju ovome kraju dodatnu draž i privlačnost.

Tome u prilog ide činjenica da se nalazimo blizu najvećeg prirodnog bisera Nacionalnog parka Una, koji obuhvata najatraktivnije dijelove prirode i koji naprosto ostavlja bez daha.

Mi smo ti koji ćemo Vam omogućiti da osjetite čari istraživanja veličanstvenih vodopada, visokih kanjona, srednjovjekovnih kula i šumskih bogastava. Bez obzira koja je svrha Vašeg dolaska, odmor i opuštanje, radoznalost, posao ili pak nešto drugo, ovdje imate jedinstvenu priliku da na jednom mjestu osjetite udobnost za vrijeme odmora i iskusite sadržaj koji će svakom gostu učiniti boravak nezaboravnim.